Kode Iklan

Hem säkerhet, lämna inte hem utan det

Beroende på din ålder eller var du växte upp, kommer du förmodligen ihåg att aldrig låsa dörren till ditt hus.  Det verkar som igår, men dessa dagar är långt borta.  Vårt sätt att leva har förändrats snabbt.  Kyrkor, skolor och stadsdelar är inte längre sociala institutioner som kopplar hela familjer till ett enda samhälle.  Människor känner inte sina grannar så bra som de en gång gjorde.
Brott och rädsla för brott hotar ett samhälles välbefinnande.  Människor blir rädda för att använda Gator och parker och misstankar utbrott mellan unga och gamla.  Brott i sin tur livnär sig på social isolering och brist på samhälls band.
Följande är några brott fakta i stadsdelar idag.
  • Inbrott och stölder från auto ‘ s är de vanligaste stadsdelsbrotten.
  • Hushåll inbrott är en av de enklaste brott att begå, och för att förhindra.
  • De flesta hem inbrottstjuvar är unga amatörer som letar efter enkla mål.
  • I över hälften av hushållens inbrott var det ingen tvångshandling inblandad.
  • De flesta hem intrång inträffar under dagsljus timmar medan husägare är borta.  Inbrottstjuven kommer i många fall titta på ditt hem för ett par dagar för att se när du är ute.
Är valet antingen att bli inbrott eller förvandla ditt hus till en högteknologisk säkerhet fästning?  Alls.  Det första steget är att veta hur inbrottstjuvar bryta sig in i ditt hem och vad man ska se upp för att minska din chans att bli inbrott.  Billiga försiktighetsåtgärder som att installera bättre lås kommer att göra din bostad säkrare samtidigt som ett mindre önskvärt val för kriminella.  Installera utomhus rörelsesensor lampor.  Detta är ett billigt sätt att minska risken för att någon kommer in i dina lokaler på natten.  Övervakningskameror har blivit ganska överkomliga.  Vissa modeller är trådlösa.  Montera bara den lilla kameran för att övervaka ett visst område och bilden kan ses på din TV-apparat.  Se till att du inte gör det uppenbart att du är borta.  Be en granne hämta din post.  Gör en lista över alla dina värdefulla objekt.  Neighborhood Watch är ett beprövat brottsreduceringsprogram.  Medlemmar se upp för sina grannar och rapportera misstänkta aktiviteter till deras lokala polisen.  Neighborhood Watch har hjälpt till att återställa “veranda” genom att föra grannar i kontakt med varandra igen för ett gemensamt syfte-att göra våra hem och gator säkra.
Vad sägs om att installera ett hem säkerhet eller övervakningssystem?  Otvivelaktigt den största fördelen du får när ett larm är installerat i ditt hem är sinnesfrid i att veta att andelen hem som bryts in med ett larm är 97% mindre än hem som inte har ett larm.  Husägare bör ha en grundläggande kunskap om vilka typer av system som finns för att göra det mest kostnadseffektiva valet.  Perimetersensorer skyddar varje dörr och fönster och upptäcker ett första inmatningsförsök.  Rörelsesensorer upptäcker en inkräktare som rör sig inne i huset.  System är antingen hardwired eller wireless, med hjälp av radiosignaler.  När ett intrång upptäcks kan larmsystemet låta ett lokalt larm eller kontakta ett larmövervakningsföretag.  Säkerhetsrepresentanten kartlägga ditt hem och levande mönster kan göra rekommendationer för ditt bästa skydd.
Med nivån på hem intrång ökar varje dag har det aldrig varit en bättre tid att se till att ditt hem är säker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kode Iklan